Beauty, Hair, New in

Beauty: new in!

NED: Na het wassen van mijn haar gebruik ik zoveel mogelijk een haarconditioner. Het voedt je haar, maakt het makkelijk doorkambaar en zorgt meestal ook nog voor een lekkere geur. Ik ben zeer tevreden over de Lush-producten, maar had tot dusver nooit iets voor het haar gebruikt uit hun shop. Uit nieuwsgierigheid heb ik na het werk even een stop gemaakt bij Lush in Gent en ging ik er op zoek naar een haarconditioner. De verkoopsters zijn er zeer behulpzaam en konden me dan ook onmiddellijk enkele producten adviseren.

ENG: After I’ve washed my hair, I try to use a conditioner as much as possible. It nurtures your hair, makes it easier to brush and most of the time it adds a great scent to it. I’m very happy with the products of Lush, but so far I’ve never tried any of their hair products. That’s why I made a quick stop after work at Lush in Ghent, where I went looking for a conditioner. The saleswomen were very helpful and they could immediately advise me some products.
NED: Ik ging voor de American Cream op basis van aardbeien en vanille. Benieuwd of ik na enkele wasbeurten een verschil zal kunnen merken…  Ik betaalde 7,10 EUR voor een flesje van 100 gram.

ENG: I’ve chosen the American Cream based on strawberries and vanilla. I’m very curious whether I’ll notice a difference or not after a few times of washing my hair… For a bottle of 100 gram I paid 7,10 EUR.
NED: Ik kreeg er nog twee gratis staaltjes bij: een retread conditioner en een shampoo met een kalmerende werking voor de hoofdhuid met een sterke muntgeur.

ENG: It also came with two free samples: a retread conditioner and a rehab shampoo for the scalp.


NED: Ik kan alleszins niet wachten om ze uit te testen! Welke haarconditioner gebruiken jullie?

Meer info vind je op http://www.lush.com/

 


 

 

ENG: Anyway, I’m very excited to try them! Which conditioner do you guys use?

More information at http://www.lush.com/

Sarah x