Belgium, Fashion, Hotspots, Inspiration, Outfits, Personal

Pairi Daiza

 

 

Two weeks ago I went with my boyfriend to Pairi Daiza, a nature and animal park located in Wallonia, the French part of Belgium. It was a day to relax, to have some quality time together, to talk, walk and to watch the beautiful animals inside the park. I went for a white and blue look. And my bag was perfectly in theme! Hope you enjoy the pictures. 🙂


NED: Twee weken geleden ben ik met mijn vriend naar Pairi Daiza geweest, een natuur- en dierenpark in Wallonië, het Franse gedeelte van België. Het was een dag om te genieten, om wat quality time samen te hebben, om te wandelen en de mooie dieren in het park te bewonderen. Ik ging voor een wit met blauw gecombineerde look. Mijn rugzak was volledig in thema! Geniet van de foto’s. 🙂

IMG_3252

 
 
 
 
 
 
Blazer, white jeans, sunnies & ring: H&M – T-Shirt: Abercrombie & Fitch – Sneakers: Nike – Backpack: Sacha – Watch: Michael Kors – Arrow bracelet: Jae Accessories – Necklace: Forever21
 
 
Sarah x