Fashion, Outfits

Oh Sunny Day

 

 

Every day I realise it’s getting colder and colder. Pretty soon I will need to take my winter coat out of the closet, but I’ve still got one more beautiful fall outfit to share with you. The sun was shining so this time I went for a black Mango skirt and my beloved Moschino belt. Feeling like a little doll in this outfit, but sometimes that’s just fine 🙂 Do you like this kind of girly girl outfit?

 


NED: Iedere ochtend merk ik dat het steeds frisser en frisser wordt. Het zal dan ook niet lang meer duren vooraleer ik mijn winterjas terug uit de kast zal halen. Ik had nog een outfit staan die ik met jullie moest delen, genomen op 11 november tijdens een vrije dag. De zon was mooi aan het schijnen, dus ging ik voor een zwart Mango-rokje en mijn geliefde Moschino-riem. Het was een perfecte herfstdag om samen met mijn vriend buiten door te brengen, zittend onder een dekentje en te genieten van elkaars gezelschap. In deze kleren voel ik mezelf een echte girly girl. Houden jullie van dit soort outfit?
 
Skirt: Mango – Shirt & bracelet: H&M – Belt: Moschino – Boots: Sacha – Necklace: Jae Accessories 
Sarah x