Personal

Personal: Goodbye 2014, Hello 2015!

 
Hello loves! It has been a crazy and wonderful year. I met so many great people, visited beautiful countries and started this blog. I want to thank you again for all your visits, likes and nice comments. It has been such a pleasure to read your sweet words. My New Year’s resolutions for 2015? Stay healthy, travel even more, continue blogging, spend a lot of time with my sweet, sweet boyfriend, friends & family, and just… be happy. I wanted to show you my last pictures from 2014. Everything is captured in a winter landscape, so I guess I can call this my own Winter Wonderland, from magical winter sunsets to the Christmas market in Brussels. You may have seen some pictures on my Instagram (or at the sidebar on the blog) which you can find here. But now it’s time for a little recap, I hope you like it! Once more I want to wish you all the best for 2015, make it incredible! Thanks for stopping by! 🙂
 


NED: Hello lieverds! 2014 is een beetje een gek jaar geweest. Ik ben in februari mijn blog begonnen en wil jullie nog eens bedanken voor jullie bezoekjes, likes en leuke reacties. Het is altijd heel fijn geweest om jullie reacties te lezen. Wat ik hoop voor 2015? Gezond mogen zijn, veel kunnen reizen, veel mogen bloggen, geliefd zijn door mijn lieve vriend, familie en vrienden en gewoon… gelukkig zijn. Graag toon ik jullie nog even mijn laatste foto’s van 2014. Alles is in een winterlandschap genomen, dus noem ik dit mijn eigen Winter Wonderland. Van magische winterse zonsondergangen tot de kerstmarkt van Brussel, dit alles hebben jullie misschien al zien verschijnen op mijn Instagram-account (of in de zijbalk van de blog) dat je hier kan vinden. Maar nu is het dus tijd voor een klein overzichtje. Ik wens jullie het allerbeste; maak 2015 onvergetelijk! Bedankt om langs te komen!

 
The one who makes me the happiest girl on earth, we have been together for more than 1,5 years and I hope many, many years may follow

Now this is what I call a Winter Wonderland, so pretty!
 
 Magical Brussels
 
This is how I blog these days. Check my little Christmas desk decoration 🙂
 
One of the presents from my love to my mom, nom nom
 
Near the Christmas tree in my new lumberjack shirt. Smile!
 
Look where I landed!
The Ferris wheel in Bruges. A nice view but a bit scary…
 
#friendsie (You can find the outfit I’m wearing in this post)
Friend dates with coffee, simple but fantastic moments
 
And a big kiss to all of you! 
 
 
HAPPY 2015!
 
Sarah x