Fashion, New in, Personal, Shopping

New in: Terre Bleue Scarf

In my opinion scarves are a great way to complete or even upgrade your outfits. A lot of scarves can be worn with everything (read: almost everything), so there’s no reason to not try different and fresh combinations.Β Don’t forget a scarf is cheaper than jewellery and also protects you when it’s cold outside. πŸ˜‰
Adding a scarf to your outfit may be the fastest way to give it that little extra we are all looking for, the difference between ordinary and extraordinary. This scarf made by the Belgian Label Terre Bleue is my current favorite. Do you like to wear scarfs?

NED: Het doet toch altijd een beetje pijn wanneer ik telkens mijn wekker hoor afgaan om 6 uur ‘s ochtends, die me er doet aan denken om uit bed te springen en me klaar te maken om te gaan werken. Oh, wat mis ik het toch om universiteitsstudente te zijn… Maar wat me echt wel helpt is me lekker warm induffelen om de koude te trotseren en op die manier hetzelfde gevoel te krijgen als in mijn zalige bedje te liggen. Althans, min of meer… πŸ˜‰
Een ander voordeel is dat een sjaal een leuk accessoire vormt dat bovendien meestal goedkoper is dan een juweel en het geeft toch dat ietsje meer aan je outfit.Β Deze nieuwe sjaal van het Belgische label Terre Bleue is momenteel mijn favoriet.
Wat helpt jullie om vroeg opstaan minder pijnlijk te maken?
Β 
Β 
Β 

Sarah x