Belgium, Fashion, Fashion tips, Hotspots, Shopping

Antwerp Hotspot: COF

Many people only know Antwerp for the diamond center and architecture, but it is much much more. Antwerp is a place where various cultures cross paths, foodies will have the time of their life and the city also has the most fun and pretty shops to explore. Today I am introducing you to the next hotspot on my list: Clouds Of Fashion.

 

Veel mensen kennen Antwerpen enkel voor de diamantenwijk en architectuur, maar het bezit zoveel meer. Het is een stad waar verschillende culturen elkaars pad kruisen, foodies zich ten volle kunnen uitleven en het heeft natuurlijk de leukste winkels om te ontdekken. Vandaag laat ik jullie kennismaken met de volgende hotspot op mijn lijstje: Clouds Of Fashion.

The Clouds of Fashion store used to be at the Melkmarkt, but recently moved to Nationalestraat. I was invited to have a look at their brand new store and collection and I must say that I was very impressed! Both the store and the collection were beautiful. I took home something with me and even made myself a little wishlist for my next visit (that’s me). πŸ™‚ Soon I’ll be showing you what I bought! Have an amazing Sunday!

 

NED:Β Je kan deze shop vroeger al gespot hebben bij de Melkmarkt, maar sinds kort zijn ze verhuisd naar de Nationalestraat. Ik was uitgenodigd om een kijkje te nemen naar hun nieuwe winkel en collectie en ik moet zeggen dat ik impressed was. Zowel de winkel als de collectie waren prachtig. Ik ben uiteraard niet met lege handen naar huis gegaan, maar ik heb toch nog een kleine wishlist. Binnenkort toon ik jullie wat ik gekocht heb! Fijne zondag gewenst!

Nationalestraat 79
2000 Antwerpen
Sarah x