Hair, Inspiration, Trends

Trend Alert: The Turban Headband

We have all heard it before and probably because it’s true: accessoires are a good way to upgrade your outfits. During the last few months I have been posting a lot about my favorite jewelry (here, here and here) and watches (here & here), but I haven’t paid much attention to headwear. Today I present you the turban headband, as seen on Asos. And the best part? This kind of hair accessory is quite cheap compared to other accessoires. You can even make one yourself! Take a lightweight scarf out of your closet and tie it into a headband, just like I did. Easy peasy! Now I would like to know your thoughts: yay or nay for the turban headband?
NED: We hebben het allemaal wel al eens eerder gehoord en waarschijnlijk omdat het waar is: accessoires zijn een ideale manier om je outfit te upgraden. De laatste maanden heb ik dikwijls geschreven over mijn favoriete juwelen (hier, hier & hier) en horloges (hier & hier), maar ik heb nog niet veel aandacht geschonken aan haaraccessoires. Vandaag toon ik jullie de turban-haarband, zoals o.a. gezien op Asos. Het leuke aan dit soort accessoire? Het is heel goedkoop, zeker in vergelijking met andere accessoires. Je kan er ook altijd zelf eentje maken, zoals ik heb gedaan. Neem een lichte sjaal (die je draagt tijdens de lente of zomer) en bind het zoals een haarband. Easy peasy! Nu zou ik graag jullie meningen weten, ja of nee voor de turban-haarband?
 
 
Sarah x