Personal

Click! Flash! PtaH on Social Media

 
Summer always goes by too fast and when days are getting shorter and colder again, I really love to look at the pictures I made during summer. I also like to share memories of things I did and places I visited on my social media. It would be so cool if you could follow me. Oh and by the way, check my Iphone! I scored this Victoria’s Secret case during some airport shopping (duty-free, ka-ching!). You can follow me on Instagram (here) and Facebook (here).

 

NED: De zomermaanden gaan keer op keer zo snel voorbij en wanneer de dagen korter worden en het wordt weer frisser, vind ik het leuk om foto’s te bekijken van de afgelopen maanden. Ik deel heel graag mooie plekjes die ik spot, persoonlijke foto’s… met de volgers op mijn sociale media. Het zou dan ook heel leuk zijn als jij me volgt. Oh en by the way, check mijn iPhone! Ik scoorde deze iPhone-cover van Victoria’s Secret op de luchthaven (duty free – ka-ching!). Je kan me volgen op Instagram
(hier) en Facebook (hier).

 

 

 

Sarah x