Food, Hotspots, India, Travel, Wanderlust

FOOD HOTSPOTS: Charcoal (India)

IMG_1251

I will always remember Udaipur as the city of beautiful lakes and great food. If you ever go there yourself, make sure you have a cocktail or dinner at ‘Charcoal’, a popular rooftop restaurant. It is bit more expensive than other restaurants in Old Town but the food is fantastic and the view over the city is stunning, especially when the sun starts to set. The typical Rajasthani and grill dishes were simply amazing. For dessert I shared a ‘cake in a cup’ with the boyfriend. The ‘cake in a cup’ turned out to be a delicious moelleux topped with vanilla ice, whipped cream and a delicious homemade caramel sauce. Perfection.

 

NED: Ik zal Udaipur vooral onthouden als de stad met prachtige meren, schitterende paleizen en lekker eten. Mocht je de ‘City of Lakes’ ooit zelf bezoeken, vergeet dan zeker niet om een stop te maken aan het populaire rooftop restaurant ‘Charcoal’. Het is er iets duurder dan in andere restaurants in Old Town, maar het eten is er heerlijk en het zicht over de stad is prachtig, vooral tijdens zonsondergang. De typisch Rajastaanse gerechten en de grillschotels waren enorm lekker. Als dessert deelde ik samen met de boyfriend een ‘cake in a cup‘. Dit bleek een overheerlijke moelleux te zijn, met als topping vanille-ijs en een heerlijke karamelsaus. Perfectie.

 

IMG_1259

 

Charcoal by Carlsson
Hotel Pratap Bhawan
12, Lal Ghat
Behind Jagdish Temple
313 001 Udaipur (Raj)


Sarah x