Beauty, Inspiration, Shopping

Beauty News: Charlotte Tilbury At De Bijenkorf

Ever heard of Charlotte Tilbury? Charlotte has been a well known name in the makeup industry for quite a while now. She is best friends with the one and only Kate Moss and launched her own make up label a couple of years ago. I definitely recommend checking our her YouTube channel if you want to learn more about makeup and looks. Last week her team contacted me. I was asked to review the ‘Glamour Muse look’. I was flattered and curious but realised I wouldn’t be able to test these products anytime soon, for obvious reasons. Playing around with makeup and dressing up in general are things I really miss the most these days. Oh well…the good news for you ladies is that Charlotte’s makeup is also available at De Bijenkorf Amsterdam and also online! Let me know if you have tried it out!

 

Zegt de naam Charlotte Tilbury jullie iets? Charlotte is al geruime tijd een van de bekendste namen in de visagie- en make-upindustrie. Ze is BFF met Kate Moss en lanceerde enkele jaren geleden haar eigen make-up- en verzorgingslijn. Ik raad je aan om eens een kijkje te nemen op haar YouTube-account als jullie wat willen leren over make-up en looks. Vorige week werd ik door het team van Charlotte gecontacteerd om de ‘Glamour Muse look’ te reviewen. Ik was uiteraard enorm nieuwsgierig maar besefte dat ik door mijn reizen deze producten niet onmiddellijk zal kunnen reviewen. Met make-up spelen en mezelf wat optutten zijn, zoals jullie wel konden vermoeden, dingen die ik dan ook heel erg mis. Hoe dan ook, het leuke nieuws voor jullie ladies is dat deze make-up nu ook verkrijgbaar is in De Bijenkorf Amsterdam en ook online! Laat het me weten als jullie het gaan uittesten!

 

Sarah x