Fashion, In The Spotlight, Inspiration, Shoes, Shopping

In The Spotlight: the No Animal Brand

In this new series I’d like to introduce you to some new or interesting brands. These posts can be about pretty much anything. Clothes, accessories or even fun gadgets: everything is possible so stay tuned!

The first brand I would like to tell you more about is the No Animal Brand. A brand with a name like that obviously caught my attention quickly. The NAB does not use any kind of animal materials. They refuse to use leather and fur but still make high-quality shoes, bags and accessories. So what’s not to love?!

The brand was founded in 2012 by model Bianca Gubser and stylist Nicole Frank and won the award for best designers on the PETA Vegan Fashion Awards in 2014. In my opinion brands like this should be supported as much as possible. I picked four of my favorite NAB shoes for four different kinds of occassions.

Did you already hear about the NAB or do you know any other vegan fashion brands? Let me know in the comments!


 

NED: In deze nieuwe reeks wil ik jullie graag meer vertellen over nieuwe of leuke merken die mijn aandacht trokken. Kledij, accessoires of zelfs toffe gadgets, alles is mogelijk dus stay tuned!

Als eerste koos ik the No Animal Brand, een merk dat enkel door z’n naam al onmiddellijk mijn aandacht trok. The NAB gebruikt geen enkel materiaal dat op welke manier dan ook afkomstig is van dieren. Ze weigeren leder en bont te gebruiken maar garanderen wel absolute kwaliteit van schoenen, tassen en accessoires. So what’s not to love?!

NAB werd opgericht in 2012 door model Bianca Gubser en styliste Nicole Frank en won de award voor beste designers tijdens de PETA Vegan Fashion Awards in 2014. Ik vind dat initiatieven en merken zoals deze ten volste moeten gesteund worden en zeker wat extra aandacht verdienen. Ik maakte een selectie van vier paar NAB-schoenen uitgekozen voor vier verschillende gelegenheden. 

Heb jij al gehoord van the No Animal Brand of ken je nog andere veganistische merken? Laat het me zeker weten in de comments!

 

Boots // Loafers // Sneakers // Pumps