Fashion, Outfits

Back In Town

Returning to Belgium also meant having access to my closet again and it was actually very strange to open it for the first time. I missed shopping so much so of course I have been buying some new pieces the last few days. For my first look on the blog I decided to go for this black and white outfit.


 

NED: Terugkomen naar België betekende ook terugkeren naar mijn kleerkast en het was eigenlijk heel vreemd om deze voor de eerste keer opnieuw te openen. Uiteraard heb ik het shoppen gemist en ik kon het dan ook niet laten om na twee dagen terug in het land al wat nieuwe items aan te schaffen. Voor mijn eerste look voor de blog besloot ik om voor een zwart-wit-outfit te gaan.

 

img_9235
img_9202img_9251

img_9197
img_9249img_9215img_9194
img_9244

img_9204

BLACK JEANS: 2nd One SHIRT: H&M TOP: Women’secret  BAG: H&M  SNEAKERS: Bershka  WATCH: Casio via Horloge.be HAT: Forever 21