Fashion, Outfits

Pink Details

First of all I hope you had a warm Christmas with all the people you love. After two days of celebrating and eating way too much cake, I always enjoy going on a walk to get some fresh air. This winter I have been wearing many pink accessories. For this outfit I combined a mostly black look with some hints of pink; hope you like it!


 

NED: Ik hoop dat jullie een warme kerst gehad hebben en konden vieren met al jullie geliefden. Na twee dagen feesten en veel te veel taart eten, geniet ik er altijd van om een wandeling te maken en wat frisse lucht te happen. In deze outfit combineerde ik een zwarte look met enkele roze elementen.

 

img_9729img_9743img_9747

img_9700JUMPER & SNEAKERS: BershkaTROUSERS & BEANIE: H&M – WATCH: Daniel WellingtonRING: PandoraBRACELET: The Rubz