Fashion, Outfits

Happy New Year!

HAPPY NEW YEAR everyone! I hope you could start 2017 in style! I’d like to wish you health, love, peace and much happiness.

I’m kind of obsessed with over the knee boots lately. In my opinion they look super sexy! My tip for a balanced look? Keep it simple with an oversized knit.


 

NED: Gelukkig nieuwjaar, iedereen! Ik hoop dat jullie het jaar in stijl hebben kunnen starten. Na het jaar muzikaal te hebben ingezet met Mariah (ahumm) en de vele familiebezoekjes, is het tijd om weer aan de slag te gaan. Sinds ik terug thuis ben, ben ik trouwens geobsedeerd door over overknee laarzen. Ik vind ze gewoon zo leuk staan! Mijn tip voor een leuke look? Denk aan balans en hou het bovenste deel van je outfit sober.

 

img_9400

img_9387

 

img_9378

 

KNIT, SKIRT & PURSE: H&M  – BOOTS: Bershka