Inspiration, Shopping

A Good Way To Spend A Rainy Day

Belgium is not California. The weather in Belgium is just… not that great. We are at the end of April and last night it was freezing outside. With no reason or motivation to go outside I spent some time browsing the Internet yesterday and ended up with a huge online shopping basket (oops). I am becoming a fan of embroidered denim and I couldn’t wait till my first patched denim arrived in the mail. I loved this outfit with the denim in combination with some pink accessories and the baby blue pumps for a more ‘grown up’ look.

Unfortunately having an adoration for traveling and shopping isn’t the best thing for a bank account. That’s why I love doing a nice deal from time to time. Because let’s admit, who doesn’t love saving some money while shopping? Ca-ching!


 

NED: Laat ons zeggen dat België niet echt het Californië van Europa is. Het weer is hier gewoon… niet altijd even top. We zijn eind april en ‘s nachts vriest het soms nog steeds. Ik had de afgelopen dagen dan ook niet veel zin om ‘s avonds nog naar buiten te gaan. Gelukkig zijn er ook heel wat leuke binnen activiteiten, zoals online shoppen. Ik eindigde enkele uren op het Internet uiteindelijk met een goedgevuld online winkelmandje (oeps!). Ik word steeds meer fan van gedecoreerde denim en ik kon dan ook niet wachten tot wanneer mijn eerste werd geleverd. Ik zou deze soort jeans combineren met enkele roze accessoires. De lichtblauwe pumps geven het geheel een meer ‘volwassen’ look.

Een passie voor reizen en shoppen is helaas niet fantastisch voor je bankrekening. Daarom houd ik ervan om af en toe een leuk koopje te kunnen doen. Gelukkig kun je nu in de mid season sale items bij veel winkels als Vero Moda en Only tot voor de helft van de prijs scoren en zijn er ook andere manieren om te besparen! Bijvoorbeeld door acties in nieuwsbrieven in de gaten te houden of een kortingscode te gebruiken bij je bestelling. Zo spotte ik via deze kortingssite dat je bij ASOS zelfs tot 70% korting krijgt en daardoor lagen de pumps al gauw zonder schuldgevoel in mijn winkelmandje! Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van om geld uit te sparen tijdens het shoppen? Ca-ching!

 

TOP: Vero Moda – DENIM: OnlyTRENCHCOAT: ObjectPUMPS: Asos, CROSS BODY BAG: Pull&BearBELT: Calvin Klein – SUNGLASSES: Stella McCartney