Fashion, Outfits

Trend Alert: Pyjamas Trousers

pyjamas trousers

Nothing gives a better feeling than coming home from a long day at the office and switching to your most comfy sweatpants. We automatically associate our comfy trousers with lazy evenings of binge watching Netflix series. But what if we could wear comfortable clothes to go out or even go to work with? That’s why I love these pyjama-style-trousers: they are both comfortable and stylish.

To make sure people don’t think you just forgot taking off your real PJs, you have to pay a bit more attention to the rest of your outfit. That’s why I made it a bit more ‘badass’. I combined my Charlise printed pants with a short leather jacket, a big statement necklace, black nailpolish and some white sneakers. Do you like this trend?


 

NED: Geen heerlijker gevoel dan thuiskomen na een lange dag op het werk en je skinny jeans ruilen voor een losse joggingsbroek. Comfortabele broeken associëren we daarom al gauw met luie avondjes en de hele avond lang favoriete televisieseries bekijken vanuit de zetel. Maar wat als we deze broeken nu ook zouden kunnen aantrekken om mee naar buiten te gaan, of om zelfs mee te gaan werken? Dat is waarom ik hou van de pyjama-stijl-broeken: trendy én ze zitten nog eens makkelijk ook.

Om er echter voor te zorgen dat mensen niet denken dat je vergeten bent je echte pyjamabroek uit te trekken, moet je toch aandacht schenken aan de rest van je outfit. Daarom maakte ik deze look iets meer ‘badass’ door mijn geprinte broek van het merk Charlise te combineren met een kort lederen jasje, een opvallende ketting, zwarte nagellak en enkele witte sneakers. Laat zeker weten of ook  jij houdt van deze trend!

 

IMG_2807 (Large)
IMG_2867 (Large)

 

Pants: CharliseShirt and jacket: H&MWatch: LacosteNecklace: Forever 21Sneakers: Bershka