Fashion, Outfits

Pink Blush

Hi everyone! The past few days it’s been quite hot in Belgium. Summer dresses, cold drinks and fun activities in May: more of that, please! My tricks to stay cool are bare legs, light fabrics and plenty of water. A good alternative for my afternoon coffee is a Starbucks fairtrade ice coffee (my favorite is the classic Vanilla Bean Macchiato!).

Instead of wearing a pair of pumps, I chose to combine this pink blush dress with my new Replay sneakers. I ordered them on Friday evening via Sooco.nl and I was already wearing them Saturday afternoon. They feel like heaven so I’m really happy with my purchase.

If you’re considering buying a Daniel Wellington watch anytime soon, I would definitely recommend the Classic Petite.  I’m wearing mine almost every day now. Don’t forget to use the promotion code TREESHEELS in order to get 10% discount on their website (valid until May 30, so hurry up!).

Enjoy the rest of the weekend and don’t forget to stay cool!

 


NED: De afgelopen dagen konden we in België van extreem goed weer genieten. Zomerjurken, koude drankjes en leuke activiteiten in mei: more of that, please! Om de hitte te trotseren draag ik het liefst lichte stoffen en zorg ik ervoor zeker genoeg water te drinken. Tijdens dagen zoals deze vormt de Starbucks fair trade ijskoffie (mijn favoriet is de klassieke Vanilla Bean Macchiato!) een goed alternatief voor mijn dagelijkse ‘namiddagkoffie’.

Voor deze outfit heb ik niet voor een klassiek paar pumps gekozen, maar combineerde ik deze roze jurk met mijn nieuwe Replay-sneakers. Ik bestelde ze op vrijdagavond via Sooco.nl en zaterdagnamiddag kon ik er al in rondhuppelen. Ze voelen echt hemels aan dus ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Mocht je binnenkort nog een Daniel Wellington-horloge willen aanschaffen, dan raad ik zeker de Classic Petite aan (ik draag de mijne bijna iedere dag!). Vergeet zeker niet kortingscode ‘TREESHEELS’ te gebruiken in ruil voor 10% korting op de website (nog geldig tot 30 mei, dus hurry up!).

Geniet nog van de rest van dit mooie weekend en stay cool!

 

IMG_3689 (Large) IMG_3598IMG_3673IMG_3665IMG_3680 (Large)DRESS: ZaraSNEAKERS: Replay via Sooco.nlBELT: MoschinoPURSE: H&MWATCH: Daniel Wellington