Citytrip, Italy, Milan, Personal, Travel, Wanderlust

Preparing for Milano!ENG: In a few days I’m in Milan, woohoo! This city was already for a while on my citytrip wishlist and now it’s the time! I’m going with my boyfriend, and we’ll have to celebrate a lot. Because when we will be there, it’s his birthday and the day after we’re one year a couple! Do you have tips for places we definitely need to see? Good restaurants? Nice shopping addresses? Please let me know!Β 

NED: Over enkele dagen ben ik in Milaan, woehoe! Deze bestemming stond al een tijdje op mijn citytrip wishlist en nu is het zover! Ik ga met mijn vriend en we zullen veel te vieren hebben. Want wanneer we daar zijn, is het zijn verjaardag en de dag erna zijn we één jaar samen! πŸ™‚ Hebben jullie tips voor dingen die we zeker moeten gezien hebben? Goede restaurantjes? Leuke shoppingadressen? Laat het me zeker weten! πŸ™‚

Sarah x
Β