Fashion, Fashion tips, New in

Meet Betty Rina

A while ago I got contacted by Betty, the sweet lady from the Belgian label Betty Rina. Betty Rina makes handmade bags, (child) clothes, toilet bags… Every piece is unique, she will never make something exactly the same. So nice to know you have something which no one else got! I took a look at her Facebook account where you can find some designs, but mostly she makes unique pieces at the customers’ request. For example, lately she processed a clothing piece -which meant a lot to the customer- in a bag, so that lady can carry it now with her. The prices of the handbags are between 40 and 50 euro, also depending on the type of material you want. A fun fact is that every bag has its own name! The children’s line is between 20 and 25 euro. If you’re interested, or you want to give a personal gift to your mom, sister, daughter, or friend, you can contact Betty personally on her Facebook account which you can find here. She also delivers internationally!

 


NED: Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door Betty, de lieve dame van het Belgische label Betty Rina. Betty Rina maakt zelfgemaakte (hand)tassen, (kinder)kleren, toilettasjes… Elk stuk is uniek. Ze zal dan ook nooit twee keer hetzelfde maken. Leuk om te weten dat er dus niemand met hetzelfde als jou rondloopt! Ik nam een kijkje op haar Facebook-account waar je enkele designs kan vinden, maar meestal maakt ze de stukken op vraag van klanten. Zo heeft ze bijvoorbeeld een kledingstuk dat voor iemand een grote emotionele waarde had verwerkt in een tasje, zodat de dame in kwestie het nu letterlijk bij zich kan dragen. De prijzen voor de handtassen schommelen tussen de 40 en 50 euro, afhankelijk van het soort materiaal dat je wenst. Een leuk weetje is ook dat iedere tas een eigen naam krijgt! De kinderlijn ligt tussen de 20 en 25 euro. Heb je interesse of wil je een origineel cadeautje schenken aan bijvoorbeeld je moeder, zus, dochter of vriendin? Dan kan je Betty persoonlijk bereiken via haar Facebook-account dat je hier kan vinden. Ze verzendt haar producten ook internationaal!
 
Here you can see two designs for children. How cute are this little boy shirt and girly dress?! 🙂
 

I fell immediately in love with Pina, a big clutch. This one costs 40 euro. Do you like it? 🙂

Sarah