New in, Personal, Travel, Wanderlust

New in: pool bag

Maybe you remember that I already posted my beach essentials two months ago. Unfortunately the bag I always used for beach and pool stuff broke, so I had to find a new one for my next trip. Not that easy to find the right one, because I don’t want to spend too much money on that kind of bag but it also needed to be a bit more firm than my last one from H&M. So I went searching and discovered this pretty one at Veritas. A little more pricey (don’t know the exact price anymore) than the one I used before, but it’s just the ideal bag! Inside it has some extra little bags, which is a big plus for me! I think the print is total Moroccan so score!
NED: Misschien herinneren jullie je mijn post rond mijn beach essentials twee maanden geleden. Helaas is de tas die ik toen altijd gebruikte voor aan het strand en zwembad stuk gegaan, dus was het tijd om snel nog een nieuwe te zoeken voor mijn komende reisje. Niet echt gemakkelijk om de juiste te vinden, want ik wilde geen fortuin spenderen aan zo’n tas, maar ze diende wel wat steviger te zijn dan mijn laatste van H&M. Dus ging ik snel op zoektocht en vond dit mooie exemplaar bij Veritas. Iets duurder (weet niet exact de prijs meer) dan mijn vorige, maar ik vind het echt een ideale tas! Binnenin heeft ze nog enkele extra zakjes, wat ik persoonlijk zeer graag heb! De print is in mijn ogen volledig Marokko, dus: score!


Almost ready to go now!
 
Sarah x