New York, Personal, Travel, USA, Wanderlust

NEW YORK, NEW YOOORK!

It’s finally going to happen, this girl is going to NEW YORK CITY!! Visiting the city where dreams come true has been on my bucket list for quite a while now. Me and my boyfriend are going in June. It will be our first time there and we would really like to make the most out of our trip, so we can always use some recommendations and travel advice. Prepare mode: activated! Oh my gosh, I can’t wait!

___________
 

NED: Het gaat eindelijk gebeuren, EINDELIJK! Ik ben echt zo, zo, zó blij want over enkele maanden ga ik naar… New York City!! De stad bezoeken waar dromen uitkomen staat al eventjes op mijn bucket list. Mijn vriend en ik vertrekken in juni, een ideale maand, denk ik, om deze fantastische stad te bezoeken. Het zal onze eerste keer daar zijn en we willen er echt zoveel mogelijk uithalen, dus we kunnen altijd wel wat tips gebruiken. Mocht je er nog enkele leuke hebben, laat het zeker weten! Prepare mode: activated!

Sarah x