Fashion, New in, Personal, Shopping

New in: Primark Bag

Two weeks ago I went to Brussels for a shopping trip. I thought it was a good time to visit the new Primark store. Note to self: going to Primark on a Saturday is not the best idea. 🙂 After queuing for 25 minutes, we could finally enter the extremely crowded store. Walking and turning around were almost impossible and I could barely breathe. Because the fitting rooms were packed too, I skipped everything you have to try on first and I just took a look at the bags and accessories. Another long queue would have been too much for one day. But Primark is always crowded for a reason of course, everything is so unbelievably cheap! Eventually I went home with no less than three (oops) new bags. I couldn’t go home empty handed after suffering so badly, could I? 😉 This is one of my new friends, it’s the one I’m using the most at the moment. But no worries, soon I’ll be showing you what else I bought, stay tuned!

NED: Ongeveer twee weken geleden ben ik een dagje naar Brussel gegaan, dus het was een mooie kans om de Primark er eens te bezoeken. Na langer dan vijfentwintig minuten te hebben aangeschoven, konden we eindelijk naar binnen. Note to self: op zaterdag naar Primark gaan is niet het beste idee ever. 🙂 De shop stond echt bomvol en je kon je met moeite draaien. Ik nam me dan maar voor om geen kleren te passen (nog eens zo lang aanschuiven was net iets teveel van het goede). Daarom ging ik een kijkje nemen bij de tassen en accessoires. Je weet hoe goedkoop ze de spullen daar verkopen dus ging ik plots naar huis met onder andere drie (oepsie) tassen. Dit is één van hen en ik vind ze zo leuk! Ik gebruik deze momenteel het meest. Binnenkort toon ik jullie zeker en vast wat ik er nog gekocht heb, stay tuned!
Sarah x