Fashion, Inspiration, New in, Personal, Shopping

What I bought at Primark

You may have read here I went to Primark a while ago. I still had to share what I bought though, so here it is! I can’t say no to bags and when I saw this pretty little white one, I knew I would wear this one so much during spring and summer. Primark also has many pretty accessories for sale,
choosing is the most difficult part. I went for this gold one, just love it! I also bought this coconut-vanilla scented candle, curious about its quality. The last thing I bought is this soft pink bag, which I will show you in an outfit post soon!

 

 

Je kan hier al gelezen hebben dat ik een tijdje geleden naar Primark ben geweest. Ik moet nog altijd tonen wat ik toen gekocht heb, dus hier is het! Ik kan echt moeilijk nee zeggen tegen een mooie handtas, dus toen ik dit leuk beige tasje zag, wist ik dat ik het tijdens de lente en zomer veel zal gaan dragen. Primark heeft ook heel leuke accessoires, iets kiezen is dan ook het moeilijkste gedeelte. Ik ging voor deze gouden ketting, en vind ze supertof! Ik kocht ook nog deze kokosnoot-vanille geurkaars, waarvan ik wel benieuwd ben naar de kwaliteit. Tot slot kocht ik ook nog deze mooie zachtroze tas, die ik jullie binnenkort toon in een outfitpost!

Have a great weekend!
 
Sarah x