Food, Lunch, New in, Personal

Lunch Break Essentials

Hi there! I got this book about fashion blogging as a present from one of my girlfriends. Unfortunately I haven’t had much spare time lately, but my lunch break may be a good time to catch up on some reading!

Did you notice the smoothie in the picture? God it was de-li-cious! Most people already know smoothies are very healthy and filling. But the best part is how easy and quick it is to make them. There’s actually no reason to not juice up every now and then. I usually mix some some red fruits such as strawberries in my smoothies, but you should try out different combinations of fruits and maybe even vegetables. I would really like to know what you guys do during your lunch breaks, and don’t hesitate to let me know your favourite smoothie combinations! 🙂

 

NED: Hi there! 🙂 Iedereen neemt overdag wel even een break en vult dit op z’n eigen manier in. Dit zijn mijn essentials tijdens een halfuurtje vrij.

Ik heb dit boek onlangs gekregen en heb nog niet de tijd gevonden om er in te lezen dus hier zijn middagpauzes ideaal voor. Ik heb echt al een tijdje geen smoothies meer gedronken, maar nu begin ik er weer mee. De meeste mensen weten ondertussen wel dat het heel lekker en voedzaam is, maar het leuke is dat het ook gewoon snel klaar is. Mijn mails en Instagram checken doe ik bijna keer op keer wanneer ik niet aan het werk ben. Wat doen jullie zoal tijdens jullie pauze? En hebben jullie een favoriete smoothie? 🙂

Watch: Lacoste – Babylips by Maybelline – Iphone cover: Iconemesis – Style Feed by William Oliver 

Sarah x