Fashion, Fashion tips, Gift ideas, Inspiration, New in

Did you hear about the Rubz?

 
Do you know the Danish brand the Rubz? The Rubz sells very classy silicone bracelets for reasonable prices and in every colour you can imagine. For today’s outfit I chose the Desert Sand & Gold bracelet which you can find here. When I get or buy something I always pay attention to the way it is presented. I have to say that this bracelet arrived in the most pretty, cute little box. A keeper, for sure!

Al gehoord van the Rubz? Het is een Deens merk dat onder meer prachtige siliconen armbanden verkoopt in alle mogelijke kleurtjes. Ik heb gekozen voor een zacht bruine met gouden schakel, de Desert sand & Gold-armband die je hier kan vinden. Als ik dingen koop of krijg, kan ik een mooie verpakking altijd wel appreciëren. Het mag gezegd: deze armband zit verpakt in een tof, tijdloos doosje. Zeker en vast een keeper!
 

 
Selling price in Belgium: 49 EUR
 
 
 
Find the Rubz Belgium on Facebook!
 
 
Sarah x