Belgium, Fashion, Hotspots, Personal, Shopping

Collab: Mijn Wonderkamer x PtaH


I’m so proud to announce the collab with Antwerp’s fashion hotspot Mijn Wonderkamer & Palm trees and heels! MWK sells truely fashionable clothes and accessories and the best part? The collections are definitely budgetproof! This shop is runned by Lente, a pretty young woman who just breathes fashion. I can really advise you to take a look because the interior of this unique shop is just: wow! In the next weeks I will show you my two favorite outfits, I’m so excited! 🙂

NED: Ik ben zo fier om mijn collab aan te kondigen met de Antwerpse fashion hotspot, Mijn Wonderkamer! Ze verkopen er de meest fashionable kledij en accessoires. Het beste gedeelte? De collecties zijn echt budgetproof! De eigenares van deze shop is Lente, een jonge, knappe vrouw die mode ademt. Ik raad jullie zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen want alleen al het interieur van deze winkel is: wow! Tijdens de komende weken zal ik jullie mijn twee favoriete outfits tonen, ik ben zo excited! 🙂

 

Mijn Wonderkamer
Kammenstraat 70
2000 Antwerpen
Sarah