Belgium, Food, Hotspots

Wine Hotspot: ONA

I can really enjoy a good glass of wine, especially after a rough day at work. My wine knowledge is rather limited though, and I certainly don’t want to call myself a foodblogger. I was quite (happily!) surprised when I received an invitation from Ona, a young ambitious woman with a vision, to attend the private opening of a pretty new wine bar, located in the city centre of Ghent. My boyfriend and I really enjoyed the event, the delicious wine and appetizers, the blues and live guitar music. Ona will also give you wine advice so I definitely recommend her bar if you’re planning to visit Ghent this summer.


NED: Ik kan echt genieten van een lekker glas wijn. Na een zware dag op het werk vind ik het zo leuk om dicht tegen mijn vriend te kruipen en samen een flesje wijn te openen. Mijn wijnkennis is eerder beperkt en ik zie mezelf ook helemaal niet als een foodblogger. Ik was dan ook (aangenaam!) verrast toen ik een uitnodiging kreeg van Ona, een ambitieuze jonge vrouw, om de opening van haar wijnbar in het centrum van Gent bij te wonen. De bar bevindt zich op wandelafstand van kunstencentrum Vooruit. Leuk weetje, ik zat enkele jaren geleden tijdens mijn studies vlakbij deze zaak op kot. Mijn vriend en ik besloten een kijkje te gaan nemen en konden de volledige avond genieten van lekkere hapjes, heerlijke wijnen, passende bluesmuziek en zelfs een stukje live gitaarmuziek. Ona geeft ook met de glimlach passend wijnadvies dus haar wijnbar is zeker een echte aanrader als je eens in de buurt bent. P.S. Ook voor de niet-wijndrinkers is er een mooi aanbod 😉 Neem even mee een kijkje naar enkele sfeerbeelden.

ONA
Nederkouter 71, 9000 GENTClick here for Ona’s Facebook page


Sarah x