New in, Personal, Shopping

Pandora: Unforgettable moments…

When I was younger, I always wore the biggest and most eye-catching earrings. Back in the day it was a part of who I was and my earrings were a statement. Not that I never wear that kind of jewellery anymore, but I’m getting older (I’m turning 25 this summer, oh my gosh time really flies…) and started seeing the beauty in more timeless pieces. For example, I can honestly see myself (or maybe the Little Me ;-)) still wearing these gorgeous silver Pandora earrings in 20 years. I will always remind them as the pair I had when I was that 24 years old girl, who was only a breath away from the big 25.
NED: Toen ik iets jonger was, droeg ik bijna iedere dag de grootste en meest opvallende oorringen. Het maakte deel uit van wie ik was en mijn oorringen waren een soort statement. Niet dat ik er vandaag nooit nog zo draag, maar ik word ouder (ik word 25 deze zomer, oh god wat vliegt de tijd…) en begin steeds meer de schoonheid te zien in tijdloze stukken. Ik zie mezelf (of misschien de Little Me ;-)) deze prachtige zilveren oorringen van Pandora over 20 jaar nog dragen. Ik zal ze altijd herinneren als het paar dat ik had wanneer ik nog dat 24-jarig meisje was, die slechts op een zucht was van de big 25.
 
 
 
P.S. A big thanks to the sweet Pandora ladies!
 
 
Sarah x