Fashion, New York, Outfits, USA

Uptown Girl

 

Dress: Calvin Klein – Sunglasses: Gucci – Bracelet: Forever 21 – Clutch: L’Artigiano
 

New York is probably one of the best shopping destinations in the world. When I started exploring the floor full of dresses at Macy’s, I immediately felt like a kid in the candy store. Do you want to know a bad shopping habit of mine? I buy too many pieces I only wear once or twice. You don’t want to see the back of my closet, I’m afraid. Time for change? I promised myself to think twice when shopping from now on. This time I bought a classic Calvin Klein dress which I will definitely be wearing a lot. I couldn’t go home with bare hands, could I?! It was also quite entertaining to take my outfit pictures in a crowded street in the City. I’d never do this in Belgium, it would feel awkward I guess, but in New York everything is possible.

 

NED: New York is waarschijnlijk één van de leukste steden ter wereld om te shoppen. Wanneer ik bij Macy’s de verdieping vol jurken ontdekte, voelde ik me direct als een kind in een snoepwinkel. Wil je graag een slechte shopgewoonte van mij weten? Ik koop echt veel te veel stukken die ik uiteindelijk maar één à twee keer draag. Je wilt het achterste van mijn kleerkast niet zien, vrees ik. Daarom was het tijd voor verandering. Ik kocht een klassieke Calvin Klein-jurk waarvan ik hoop het veel te dragen. Het was ook heel entertainend om mijn outfitfoto’s in het midden van de straat in the City te nemen. Ik zou dit nooit in België doen omdat het wat raar zou aanvoelen, maar in New York is alles mogelijk.

 
 
 
Sarah x