Citytrip, New York, Travel, USA, Wanderlust

New York State Of Mind (NYC Part 3)

 

And so we’ve come to the third and last part of my first New York album. Before visiting the High Line, an elevated train track converted to a park, we had lunch in Chelsea Market. I guess I can describe it as a foodie paradise. We tried some of the special but delicious soups and had a great time in the oyster bar. The spice market looked very popular too. It also amazed me how affordable everything was.

NED: En zo zijn we gekomen aan het derde maar ook laatste deel van mijn eerste tripje naar New York. Vooraleer we naar de High Line (een verhoogd treinspoor omgebouwd tot een park) gingen, hadden we lunch in Chelsea Market. Ik denk dat ik dit het beste kan omschrijven als een waar voedselparadijs. We probeerden enkele van de heerlijke soepen en namen ook een kijkje in de oesterbar. De kruidenmarkt zag er ook een heel populair hoekje uit. Wat me vooral opviel was hoe betaalbaar alles er was.

The High Line was quite crowded because of the nice weather. Great to see an old, useless and ugly train track can be turned into a pretty spot. I really loved the flowers, art and the unique views. Tip: bring some water though and watch out for the fake monks asking for donations!

NED: Op The High Line was het nogal druk, deels te verklaren door het prachtige weer. Leuk om te zien dat een oud, versleten treinspoor kan worden omgebouwd tot een mooi plekje waar je lekker kan relaxen. Zeker een bezoekje waard voor de bloemen, kunst en unieke uitzichten! Tip: neem wel wat water mee als het warm weer is en let op voor personen die zich voordoen als monikken, vragend naar donaties.

Spending the afternoon at Coney Island 
 
On board of a U.S. Navy Ship
Tiffany’s
Grand Central Terminal

Dunkinnnn’ Donuts 

 
My two favorite NY buildings are the Chrysler Building and the Flatiron Building, because of their wonderful architecture. One does not have to be the greatest to be the prettiest, right? 🙂 
 
NED: Mijn twee favoriete NY-gebouwen zijn Chrysler Building en het Flatiron Building, omwille van hun magnifieke architectuur. Iets moet niet het hoogste zijn om het mooiste te zijn, niet?
 
Burgers and cheese fries at Schnippers, yummie!
 
Radio City Music Hall
 Empire State Building
 View on top of the Empire State Building by night
 Dinner at The Fat Radish, mmm!
 Cycling & chilling in Central Park
 Posing with my hubby at Madame Tussauds 🙂
 The New York Public Library 
Piano bar ‘Mimi’s’, where we had our last dinner…

 

There is only one thing I regret. We didn’t go to a real Broadway show. But as I already said to so many people; I’m definitely not finished with New York and can’t wait to be back! I hope you’ve enjoyed the rest of the pictures and I’m already looking forward to read your comments! Happy weekend babes!

NED: Wat ik eigenlijk jammer vind niet gedaan te hebben, is naar een echte Broadway-show gaan. Maar zoals ik ondertussen al tegen zovelen verteld heb: ik ben nog lang niet uitgekeken op deze fantastische stad en kan niet wachten om terug te keren! Ik hoop dat jullie van de foto’s genoten hebben en ik kijk al uit om opnieuw jullie leuke reacties te lezen! Fijn weekend, babes!


 
Sarah x