Inspiration, New in, Shopping

Key To Your Heart

Hi everyone, hope you all had an amazing weekend! I have always had a soft spot for fine, delicate jewelry. Last week I found this rose gold necklace online at Happiness Boutique, which is a vintage inspired clothing and jewelry webshop. Noticed the heart and key? So cute! Oh and P.S.: Happiness Boutique offers free shipping worldwide. 
 
 
NED: Hoi daar! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend achter de rug. Ik heb altijd al een zwak gehad voor mooie, fijne juwelen. Vorige week vond ik deze goud-roze ketting online bij Happiness Boutique, een vintage-geïnspireerde kleding- en accessoire-webshop. Het hartje en sleuteltje zijn zo schattig! Oh en voor ik het vergeet, een leuk weetje is dat Happiness Boutique geen verzendkosten aanrekent wereldwijd.
 

Wishing you a week full of positive vibes!

 

Sarah x