Fashion, Fashion tips, Gift ideas, Inspiration, New in, Shopping, Trending

Black Lace

Believe me, when it starts getting colder I’m the first to wear big pyjamas and comfy nightwear. But as we all know a lace ensemble can be much prettier (especially according to your sleeping partner in crime!). 😉 So if you want to surprise your boy / girl, make sure you check out the women’secret sexy nightwear collection (here). Maybe a bit more sexy than comfortable, but you may get something good in return :). Now I’d like to know: do you prefer fluffly pyjamas or a more sexy look?

 

NED: Geloof me, wanneer het ‘s nachts opnieuw kouder wordt, ben ik de eerste om terug de knusse, warme pyjama’s uit de kast te halen. Maar zoals we allemaal wel weten kan een ensemble in kant veel knapper ogen (vooral voor je slaappartner ;-)). Dus, als je je vriend of vriendin wil verrassen, check dan zeker de sexy nachtkledij van women’secret (hier). Eerder sexy dan knus, maar je krijgt er vast iets leuk voor terug :). Nu zou ik echter graag weten wat jullie verkiezen voor tijdens de nacht: fluffy pyjama’s of een meer sexy look?


Sarah x