Fashion, Outfits

Walk At The Beach

You may have read in my previous post (here) that I went on a little surprise trip. That also meant that I didn’t know where I’d go to AND, even more important, what kind of clothes I had to take with me. A good fashionista’s trick for situations like this: when in doubt, choose black and white. Black and white combinations normally always end up in a kind-of-chic look. But when paired with sneakers, you can easily make your black and white combination more casual. This might be the perfect outfit for a beautiful stroll near the coastline, don’t you think?


NED: Je kan in mijn vorige post (hier) gelezen hebben dat ik onlangs een klein verrassingsuitstapje heb gedaan naar Noord-Frankrijk. Dat betekent natuurlijk dat ik niet wist waar we heen zouden trekken en – misschien nog belangrijker – welke kledij ik moest meenemen. Een goede fashionista tip voor situaties als deze: bij twijfel, kies zwart-wit. Deze combinatie zorgt dikwijls voor een iets chiquere look, maar wanneer je deze combineert met sneakers maak je het sowieso meer casual. Dit vind ik de perfecte outfit voor een mooie wandeling langs de kustlijn, wat vind jij?


Top: Pimkie – Black pants: H&M – Cardigan & hope necklace: Forever 21 – Sneakers: Stan Smith, Adidas – Long necklace: Veritas – Heart + arrow necklace: Happiness Boutique (here)

 

Sarah x