Food, Inspiration, Shopping, Trending

Get Fit: Power Breakfast

Last week I received a true power breakfast box from Albert Heijn, to start my mornings off right. I really like eating granola before work to make sure I won’t feel hungry for the next couple of hours. You can add honey, cranberries and / or chia seeds, and milk or yoghurt. If you’re in a hurry and don’t want to put a lot of effort in your breakfast, there are also cups filled with oatmeal on the market these days, all you have to do is add hot water and you’re ready to go! When I’m hungry at ten o’clock I like to eat a sweet bar like these in the pics in addition with a smoothie or milkshake (it’s more fun to drink out of a cute jar ;-)). Hope you’re ready for a week full of energy!

 

NED: Vorige week ontving ik een volledig “power ontbijt” van Albert Heijn om de dag goed te kunnen starten. Ik eet graag Granola vooraleer naar het werk te vertrekken, omdat het meestal het hongergevoel tijdens de komende uren wegneemt. Tip: je kan er melk of yoghurt, honing, veenbessen en / of chiazaad aan toevoegen. Als je gehaast bent of geen zin hebt om veel tijd in je ontbijt te steken, zijn er vandaag cups met havermout beschikbaar waar je enkel heet water hoeft aan toe te voegen en dat je kan meenemen voor onderweg. Wanneer ik om tien uur toch een hongertje krijg eet ik graag een zoete mueslibar, liefst in combinatie met een smoothie of een milkshake. Een toffe jar maakt het uiteraard veel leuker om uit te drinken. πŸ˜‰ Hopelijk ben je nu helemaal klaar voor een energieke week!

 

Sarah x