Fashion, Gift ideas, Inspiration, New in, Personal

The Ring

Don’t get your hopes up ladies, this post is not about THE ring, I even bought this shiny beauty myself! I’m deeply in love with my boyfriend, but I consider myself an independent woman. I can support myself, I have my own dreams and goals and I work hard. In my opinion it’s very important to reward yourself for reaching your goals. A trip to the spa, a nice dress or – even better – a piece of jewelry. Because working is a lot more fun if you have a gorgeous piece of jewelry to look at every now and then. 😉

 

NED: Nope ladies, deze post gaat niet over DE ring. Ik kocht deze supermooie ring voor mezelf. Hoewel ik mijn vriendje héél graag zie, beschouw ik mezelf toch eerder als onafhankelijke vrouw. Ik kan mezelf onderhouden, heb mijn eigen dromen en doelen en ik werk hard. Ik vind het dan ook belangrijk om jezelf af en toe te belonen. Een bezoekje aan de welness, een leuk kleedje of misschien nog beter, een mooi juweel. Is werken of studeren trouwens niet veel leuker als je iets blinkend hebt om naar te kijken? 😉

 

Ring: Pandora

Shop my ring HERE

 

Sarah x