Fashion, Fashion tips, Inspiration, New in, Shopping

Uzurii

 

Shieglee Ferreira dos Santos grew up in the slums of Rio de Janeiro. As a kid she wanted to make her own shoes, and she did. She moved to Europe and today she is the woman behind luxury footwear label Uzurii, which she founded a few years ago. Shieglee and her team produce luxury flip-flops, and I got the honor to review a pair of their newest collection. I tried them out for a few days and in my opinion Uzurii flip-flops are the perfect comfortable but also pretty footwear. They obviously feel more comfortable than high heels and they also look very good. It could be a good idea to keep a pair of these in the car when going out, and switch from heels to flip-flops when your feet start to hurt.

 

NED: Shieglee Ferreira dos Santos groeide op in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Als kind wilde ze later haar eigen schoenen maken, en zo deed ze. Ze verhuisde naar Europa en vandaag is de vrouw achter het luxe schoenenmerk Uzurii, dat ze enkele jaren geleden oprichtte. Shieglee en haar team vervaardigen flip-flops van uitstekende kwaliteit en ik kreeg de eer om een paar uit hun laatste collectie te proberen. Ik heb ze al verschillende dagen gedragen en naast mooi zijn ze ook enorm comfortabel. Ze zijn uiteraard veel aangenamer dan stiletto’s en kunnen daarnaast ook gedragen worden tijdens een uitje zonder het gevoel te hebben alsof je op het strand loopt. Een leuke tip is om een paar flip-flops standaard in de wagen te hebben en ze te wisselen wanneer je voeten beginnen pijn te doen na een avondje in die killer heels. 😉

 

 

Sarah x