Beauty, Christmas, Gift ideas, Inspiration, Personal, Shopping

Christmas Classics

It is going to be a weird Christmas this year. To me Christmas is all about having fun in the snow, or staying in and drinking hot chocolate and about celebrating with family and friends of course. Down under it’s summer, and this time it’s just me and my boyfriend. To be honest I think we won’t celebrate that much. Maybe we will watch a Christmas movie, or just cook a nice meal and have some fun at the beach. I have no idea. But I do know I will be missing my family, friends, the christmas vibe and my personal Christmas Essentials. Nice presents to give (or get!).

 

NED: Het zal voor mij wat een vreemde kerst worden dit jaar. Voor mij staat Kerstmis gelijk aan het hebben van plezier in de sneeuw ofwel net lekker knus binnen blijven en van een lekkere kop warme chocolademelk genieten. Uiteraard in het gezelschap van familie en vrienden. Down Under is het volop zomer en ik vrees dat ik en mijn vriend het dit jaar wat minder zullen vieren. Waarschijnlijk zullen we een Kerstfilm bekijken ofwel een lekkere maaltijd maken en wat tijd doorbrengen op het strand. Ik zal die leuke winterse Christmas vibe wel wat missen en uiteraard mijn bijhorende persoonlijke Christmas Essentials. Leuke cadeautjes om te geven (of krijgen!)

 

Pandora earrings + ring – Chanel le Vernis – Paco Rabanne, Lady Million perfume – H&M black glitter clutch

 

 

Have yourself a very Merry Christmas!

 

 

Sarah x