Australia, Travel, Wanderlust

Meet The Three Sisters

My apologies if you thought you were going to meet my sisters (I only have one sister by the way ;-)). The three Sisters is a famous rock formation in the Blue Mountains, only a couple of hours from Sydney. It’s one of the most popular attractions in New South Wales, or even Australia in general. Most people just drive but we took the train because it’s easy and extremely cheap on Sunday.

We arrived in Katoomba and started walking to the park. Unfortunately it was raining, a lot.
It was cold too, so damn cold I even had to buy a new pair of jeans. Nope, Australia has not always tropic heats and loads of sunshine. It took quite a while to walk to the park and once we arrived at the lookout point we saw… no-thing, it was SO misty we couldn’t see a thing. We ended up spending most of our day waiting for the weather to get better. A few hours later the sky actually started to clear and – thank God – we finally saw the Sisters.

 


NED: Mijn excuses als jullie dachten mijn zussen te leren kennen (ik heb trouwens maar één zus, al telt ze wel voor twee ;-)). The Tree Sisters is een beroemde rotsformatie in de Blue Mountains, op enkele uren van Sydney. Het is een van de populairste bezienswaardigheden in de streek en misschien wel van heel Australië. De meeste bezoekers komen per auto maar wij namen de trein, gemakkelijk en heel goedkoop op zondag. We kwamen aan in Katoomba en begonnen aan een wandeling naar het park, maar helaas in de gietende regen en in de koude. Nope, Australië is dus niet altijd een tropisch paradijs.

Het duurde even vooraleer we in het park aankwamen en eens op het uitkijkpunt zagen we… niets. Het was enorm mistig waardoor we in het geheel niets zagen. Uren hebben we moeten wachten tot wanneer het weer beter werd en – thank God – uiteindelijk zagen we toch the Sisters.

 

IMG_7056

 

 

 

 

IMG_7088

 

 

 

 

foto 1

 

 

 

Sarah x