Australia, Hotspots, Travel, Wanderlust

Hello Melbourne!

Even though I’m already exploring New Zealand’s beauty at the moment, I still have some nice pictures from Australia to share with you. A few weeks ago we visited Melbourne and we had a fantastic time! I think I can even say Melbourne became my favorite Australian city. The fun vibe in the streets, the lovely weather, the delicious food… I loved pretty much everything the city has to offer. There’s nothing more relaxing than eating a Krispy Kreme donut when looking at the beautiful skyline Melbourne definitely has. Strolling around a Latin America street food festival and eating a salted patato on a stick brings you totally in an exotic mood. If you’re going to visit this vibrant city one day and you like vegetarian food (and even if you don’t), then I’d really advise you to make a stop at Lentil As Anything, a great vegetarian restaurant located in an abbey and ran on donations. The idea is simple: you only pay what you can afford to pay. A gentil gesture to the less fortunate, isn’t it? But enough delicious food talk, I hope you’ll enjoy the pictures!

 

NED: Momenteel ben ik de natuurlijke schoonheid van Nieuw-Zeeland aan het ontdekken, maar ik heb ook nog verschillende foto’s van Australië die ik wil delen met jullie. Enkele weken geleden bezochten we Melbourne en het was zó leuk. Ik kan zelfs zeggen dat Melbourne mijn favoriete Australische stad is. De leuke vibe in de straten, het mooie weer, het lekkere eten… Ik genoot van alles wat deze stad te bieden heeft. Er is dan ook niets zaliger dan een Krispy Kreme-donut te eten terwijl je de prachtige skyline van Melbourne bewondert. Slenteren door een Latijns-Amerikaans street food festival en daarbij een gezouten potato on a stick eten, brengt je volledig in een exotische mood. Mocht je deze levendige stad zelf eens willen bezoeken en je eet graag vegetarisch, dan zou ik zeker aanraden om een bezoekje te brengen aan Lentil As Anything, een heerlijke veggie hotspot die zich in een abdij bevindt en leeft van donaties. Het concept is simpel: je betaalt enkel wat je kan betalen. Een mooi gebaar naar de minderbedeelden, niet? Maar genoeg gepraat over lekker eten, geniet van de foto’s!

 

IMG_7165

IMG_7146

 

IMG_7160

12401018_438646113004541_4133915872096712253_n IMG_7310

IMG_7151
IMG_7320

 

IMG_7201

12507572_439437262925426_2586341959476377529_n

 

 

 

IMG_7171