Australia, Travel, Wanderlust

A quick stop in Tasmania

My last post about Australia will be about our short visit to Tasmania, an island located south of the Australian mainland. We spend quite a bit of our ‘Tassie’ time planning our trip to New Zealand (yes, going on a trip around the world requires planning, a lot of planning), but still managed to explore some wonderful spots. Some highlights were climbing the Mount Wellington (not sure how I survived that one, it was so damn cold) and visiting the beautiful Wineglass Bay. In the end, we had a lovely time in Tasmania (and Australia in general) and it was pretty weird to say goodbye. Have a glass of wine and take a look at some pictures.

 

NED: Mijn laatste post over Australië gaat over ons korte bezoek aan Tasmanië, een eiland ten zuiden van het Australische vasteland. Helaas moesten we tijdens ons verblijf aan ‘Tassie’ een deel van onze reis naar Nieuw-Zeeland al plannen (yep, op wereldreis gaan vraagt heel wat planning), maar slaagden er toch in om enkele mooie spots te bezoeken. Enkele hoogtepunten waren het beklimmen van de Mount Wellington (mij nog niet helemaal duidelijk hoe ik dat overleefd heb, het was er zó koud) en een warmer bezoekje aan Wineglass Bay. We hadden een leuke tijd in Tasmanië (en Australië in het algemeen) en het was toch wat raar om afscheid te nemen. Neem met een glaasje wijn een kijkje naar enkele foto’s. 😉

 

IMG_7926

IMG_7907

 

 

IMG_7936
IMG_7837

IMG_7737