Food, Hotspots, New Zealand

FOOD HOTSPOTS: Tapas At Eichardt’s (New Zealand)

Thinking back about New Zealand and it’s super fresh air made me realize I still had to share a food hotspot with you. NZ is all about camping and enjoying nature, so very trendy places to eat are rather rare. Even on Valentine’s Day we had instant minute soup and pasta for dinner, simply because were camping in the middle of nowhere. The day after though, we arrived in Queenstown, probably the most popular tourist destination in the country. As we were exploring the city, we somehow ended up in an amazing tapas restaurant which was part of a luxury hotel called Eichardt’s. We had some of the most tasteful tapas ever. We kept ordering more and had quite a big bill, but can you blame us after eating pasta made on a gas stove almost every day? Oh and by the way, if you want a nice non-alcoholic drink, you should really try a ginger ale! You can get it everywhere in NZ. So good!

 

Door terug te denken aan de enorme gezonde lucht in Nieuw Zeeland realiseerde ik me dat ik nog een food hotspot met jullie moest delen. Doordat NZ zo’n uitgestrekte natuur heeft, brachten we de nachten dikwijls al kamperend door. Hippe eetadresjes zijn er dus eerder zeldzaam. Zelfs op Valentijnsdag aten we een minuutsoepje en wat pasta als avondmaal omdat we ons volledig in the middle of nowhere bevonden. De dag nadien kwamen we aan in Queenstown, waarschijnlijk de populairste stad voor toeristen in dit land. Terwijl we de stad verkenden, kwamen we uit bij een leuk tapasrestaurant dat deel uitmaakt van een luxehotel, Eichardt’s. Daar aten we dan ook enkele enorm lekkere tapas. We bestelden redelijk veel en hadden nogal een dure rekening, maar na weken op een gasvuurtje te koken was zo’n maaltijd meer dan welkom. Oh en btw, Indien je een lekkere non-alcoholische drank wilt, moet je zeker eens een ginger ale proberen, wat je overal in NZ kan verkrijgen. Zo verslavend!

 

 

Eichardt’s
Marine Parade, Queenstown

Sarah x