Fashion, New in, Outfits

All New

I don’t consider myself your typical round-the-world traveler. This girl doesn’t wear hippie or zip off travel pants, she dresses up. Or she tries, at least. Of course my clothes have to be a bit practical. You can’t really explore the jungle in a cocktail dress, can you? So when I went outfit shopping in Kuala Lumpur, I looked for something both comfortable and chique. This is my first new outfit, like it?

 

NED: Als het op kledij aankomt, beschouw ik mezelf niet echt als ‘de typische wereldreiziger’ – als die al bestaat, uiteraard -. Ik heb geen dreadlocks (nog niet, haha) en de bijhorende hippielook (of nog erger: de lange broek die kan worden ‘afgeritst’ tot short) is niet aan mij besteed. Ik vind het leuk om me wat op te kleden, in de mate dat dat mogelijk is tijdens een wereldreis. In een cocktailjurk de jungle intrekken? Ik dacht het niet. Na vier maanden telkens dezelfde outfits te dragen, was het hoog tijd om te shoppen in Kuala Lumpur. Ik probeerde om met een heel beperkt budget, praktische maar toch deftige outfits samen te stellen. Deze look is er alvast één van. You like?

 

IMG_1905

IMG_1941

 

 

IMG_1909

IMG_1904

 

 

 

IMG_1920

 

 

IMG_1903

IMG_1926

Pants & socks: H&M – Top: Forever 21 – Sneakers: Cotton On

Sarah x