Singapore, Travel, Wanderlust

Explore Singapore

We combined our trip to Malaysia with a short visit to Singapore. Singapore is very modern and extremely urbanized. We stayed for 5 days, which is sufficient to see everything you need to see.

We probably spend most of our time in Singapore near Marina Bay. During the day it is a great place to relax, go shopping or watch the locals work out. In the evening it is the perfect place to walk off your dinner. The skyline is even more beautiful at night and the daily lasershows make it even more fun. We also went to the Super Tree Grove to see the Garden Rhapsody, a nice (and free) music show.  

The weather can be crazy in Singapore. It can get extremely hot or wet. Good places to cool down are the indoor Cloud Forest and Botanic Gardens. Both are nice but I prefered The Cloud Forest. Singapore is the perfect place for luxury shopping. You can find many great shops in the Marina Bay Sands mall (you can even go around by boat, crazy). Another popular shopping hotspot is Orchard Street. In Orchard we also went to the movies for the first time in months. So much fun!

 


NED: We combineerden onze trip naar Maleisië met een bezoekje aan Singapore. Deze stadstaat is heel modern en verstedelijkt. We bleven er 5 dagen, wat voldoende is om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien.

Het meeste van onze tijd spendeerden we in Marina Bay. Overdag is het een leuke plek om te relaxen, te shoppen of om te kijken naar de locals die er hun work-out houden. ‘s Avonds kan je er ook een mooie avondwandeling maken. De skyline met alle twinkelende lichtjes is dan op z’n mooist en de dagelijkse lichtshow maakt het nog leuker. We gingen ook naar de Super Tree Grove om er te kijken naar de Garden Rhapsody, een gratis soort muziekshow.

Het weer kan echt heel gek zijn in Singapore. Het kan er extreem warm of nat zijn. Een goede plaats om wat af te koelen is het indoor Cloud Forest en de Botanic Gardens. Ze zijn beide een leuke uitstap maar ik verkies toch meer het Cloud Forest. Singapore is ook de perfecte plaats voor mensen die van het meer luxueuze shoppen houden. Je vindt veel goede winkels in het Marina Bays Sands-shoppingcenter (je kan er zelfs met een bootje rondvaren, crazy). Een andere populaire shoppingstraat is Orchard Street. Daar gingen we ook voor de eerste keer in maanden naar de cinema, so much fun!

 

IMG_32522

IMG_2823

IMG_2724

IMG_2811

IMG_2788IMG_2802IMG_2833

IMG_2946

IMG_2840

IMG_3403

IMG_2810
IMG_3043

IMG_3076

IMG_2973

IMG_3347 IMG_2817 IMG_3167 IMG_3197

IMG_3341 IMG_3200IMG_3416 IMG_3438

 

Sarah x