Japan, Travel, Wanderlust

Whazzup Tokyo?!

Due to some technical difficulties I haven’t been able to upload as many travel posts as I would like to. Time to speed things up a bit! Visiting Tokyo had always been on my bucket list. I read a lot of people compare Tokyo to New York, but in my opinion the vibe in the city feels completely different. One of the places I will never forget is the Shibuya Crossing. It is one of the bussiest crossings in the world because of its location next to an important subway station. It gets even more busy because many people go there just to see the sea of people crossing. Tip: If you’re planning to go there yourself, you can order something at Starbucks and have a perfect view to watch this spectacle.

Sooner or later you will want to escape the craziness of the city for a moment though. That’s when I recommend a trip to the Shinjuku Gyoen Garden. You pay a small entrance fee but the views are very nice. If you like great views, make sure you go to Roppongi too. The views over Tokyo and the Tokyo tower from the observation deck are stunning. In Tokyo we also ate ramen for the very first time in our lifes. Ramen is a popular dish with noodles, vegetables and meat, but I chose the vegetarian option, yum! And with our visit to Tokyo, we came to the end of our trip through Japan and Asia. Japan is a very expensive country but it was definitely worth it. From Tokyo we booked a very very long flight to South-America, stay tuned for more updates!

 

 

NED: Door enkele technische problemen met mijn computer hebĀ ik niet veel kunnen bloggen de laatste tijd. Tijd om het tempo wat te op te drijven! šŸ™‚ Een bezoek aanĀ Tokio stond absoluut op mijn bucket list. Vooraf had ikĀ gelezenĀ dat veel mensen TokioĀ vergelijken met New York, maar persoonlijk vind ik dat er een compleet andere vibe hangt. Een van de plaatsen dat ik niet snel zal vergeten is de Shibuya Crossing, een van de drukste oversteekplaatsen ter wereld. Het is er enorm druk door de ligging naast een drukĀ metrostation, maar het wordt nog drukker door al die personen die er gewoon gaan om het spektakel eens te zien (including me, haha). Indien je er ooit zelf zou gaan, ga dan iets drinken in Starbucks; vanop deĀ eerste verdieping heb je een perfect uitzicht opĀ het hele gebeuren.

Vroeg of laat wil je sowieso wel eens even ontsnappen aan de drukte van de stad en dan raad ik zeker Shinjuku Gyoen Garden aan. Het is een heel mooi park waar je voor enkele Yen rustig kan wandelen en ontspannen. AlsĀ je houdt van viewpoints, ga dan zeker ook naar Roppongi. Het uitzicht over Tokio en de Tokyo Tower vanop het bovenste verdiepĀ is er echt magnifiek. In Tokio aten we ook voor de eerste keer ramen. Ramen is een populair gerecht met noodles, groenten en vlees, maar ik bestelde uiteraard de vegetarische optie. Met ons bezoek aan Japan kwamen we aan het einde van onze trip doorheen AziĆ«. Japan was een extreem duur land, maar absoluut de moeite waard. Vanuit Tokio boekten we een vlucht naar Zuid-Amerika, dus stay tuned voor meer updates!

 

IMG_8862_Fotor
IMG_8868_FotorIMG_9000_Fotor

IMG_9422_FotorIMG_9053_Fotor13620263_498279263707892_1517050520346622607_n

IMG_9069_Fotor IMG_9090_FotorIMG_8867_Fotor IMG_9124_Fotor

IMG_9322_Fotor IMG_9336_Fotor
IMG_9532_FotorIMG_8864_Fotor IMG_9407_Fotor

IMG_9545_Fotor IMG_9546_FotorIMG_9623_FotorIMG_9595_FotorIMG_8930_Fotor

IMG_9091_FotorIMG_9627_FotorIMG_9208_FotorIMG_9469_Fotor
IMG_9637_Fotor