Gift ideas, Inspiration, New in, Shopping

Online Shopping: My New Casio Watch

Unfortunately my boyfriend and I had to say goodbye to the Mexican sun, taco’s and beautiful beaches last week. It was so weird to board our plane back to rainy Belgium. The transition hasn’t been very easy. Even more so because November is the most depressing month of the year for us: it’s always raining and cold and this year it’s even more unbearable. There’s only one good thing about November: it’s almost December. We can officially start the countdown to Christmas and we can start having a look for our very first Christmas presents!

Today I’d like to give you some inspiration if you are planning on maybe buying a watch – whether it’s for underneath the christmas tree or for yourself to wear at the family’s Christmas dinner. I am having a hard time these days to find the time to go shopping. Thank God for the existence of webshops! Recently I stumbled upon Horloge.be and had a look at their very big and diverse collection. Whether you are on a rather limited budget or you’re looking for a more expensive piece: the assortment is huge. I decided to go for one of the Casio watches, a brand famous for their digital watches and also affordable. Eventually I picked the classic retro Casio with the brown leather strap.

A nice extra is that you can select some Christmas wrapping for free (hey, happiness is in the small things) so this site might be the perfect place for finding a watch for people with little time!


 

NED: Helaas moesten mijn vriend en ik vorige week afscheid nemen van de Mexicaanse zon, taco’s en prachtige stranden. Het voelde zo vreemd aan om een ticket huiswaarts te boeken, terug naar het regenachtige België. De aanpassing is zeker niet eenvoudig. November is bovendien zowat de meest deprimerende maand van het jaar: het is koud, grijs en het regent voortdurend. Het enige goede aan november is dat we kunnen aftellen naar december en Kerstmis! We kunnen bij deze ook beginnen aan onze zoektocht naar die allereerste kerstcadeautjes.

Vandaag geef ik jullie graag wat inspiratie indien jullie op zoek zijn naar een nieuwe horloge, of het nu is om zelf te dragen tijdens het jaarlijkse kerstdiner met je familie, of als cadeautje voor iemand anders. Gaan shoppen is niet altijd even makkelijk, dus thank God voor het bestaan van webshops! Onlangs vond ik Horloge.be en ik nam er een kijkje naar het grote en diverse assortiment. Of je nu een klein budget hebt of op zoek bent naar een duurder stuk: het assortiment is immens. Ik besloot om een horloge van Casio te bestellen, een merk bekend voor z’n digitale horloges en goed betaalbaar. Ik koos een klassieke retro Casio met bruin lederen bandje.

Een leuk extraatje is dat je ook gratis kerstpapier kan aanvinken als optie (geluk zit in de kleine dingen ;-)), dus zeker een aanrader voor mensen met weinig tijd!

 

casio-watch

img_8970