Beauty, Gift ideas, Inspiration, Shopping

Say It With Lips

Two weeks ago I was invited to the opening of the new NYX store in Antwerp. I was welcomed with some delicious sweets, had a fantastic alcohol free cocktail and of course got to know all the NYX cosmetics a little bit better. I got very interested in the lipstick and lip cream collection. A bit strange for someone who until recently NEVER wore lipstick at all, right? But I have to admit certain lip colours can make a strong statement. And as the Holidays are right around the corner: who can resist a pair of cherry red lips under the mistletoe? 🙂


 

NED: Twee weken geleden was ik uitgenodigd op de opening van de nieuwe NYX make-upwinkel in Antwerpen. We konden er genieten van enkele zoetigheden, (alcoholvrije) cocktails en leerden uiteraard de NYX-producten wat beter kennen. Ik toonde zelf veel interesse voor het assortiment lipsticks. Een beetje vreemd voor iemand die tot voor kort NOOIT lippenstift droeg, right? Maar ik moet toegeven dat bepaalde kleuren een sterk statement kunnen maken. En overigens, met de feestdagen die om de hoek loeren, wie kan er nu een paar rode lippen onder de maretak negeren? 🙂

 

img_9983

 

 

 

 

 

 

 

From left to rightMLS 32 SirenTULS 02 Wine & DineVML S08 DuchessLSCL 04 Soft SpokenLSCL 11 Kitten HeelsLIPLI 10 TeddySMLC 05 Antwerp