Beauty, Gift ideas, Shopping, Travel

Your place or mine? – Travel brush collection by Marc Jacobs

For ladies who like to travel AND also love to use make up, life is not always easy. It takes years of practice to somehow not ruin at least on piece of your make up set somewhere somehow. That’s why I’d like to introduce you to this Marc Jacobs travel set for make up brushes. The case contains a face, foundation, eyeshadow, eyeshadow crease and eyeliner brush, all made with high-quality (cruelty free!) synthetic hair. The brushes come in a super pretty, vegan (!) emerald green case. In my opinion it’s the perfect gift idea for someone who loves (high end) make-up and has a passion for traveling. So hurry up and get this limited edition and put it under the Christmas tree! Also available at Sephora.

 

NED: Voor dames die ervan houden om veel te reizen EN ook make-up te gebruiken, is het leven niet altijd eenvoudig. Het is iedere keer opletten om je make-up-spullen niet te ruïneren (zoals die keer dat je een poederdoos ergens open tussen je kledij terugvond of zoals die make-upborstel die tussen de rits van je koffer was blijven haperen). Om dit laatste scenario alvast te vermijden, laat ik jullie graag kennismaken met de set make-upborstels in reisformaat van Marc Jacobs. De set bestaat uit een kwast voor het gezicht (voor het aanbrengen van poeder of blush); een kwast voor het aanbrengen van foundation; een oogschaduwkwast; een creasekwast; en tot slot een eyelinerkwast. Alle borstels zijn vervaardigd van high-quality synthetische haren. De borstels zitten netjes in een vegan (!) smaragdgroene etui. Volgens mij het ideale cadeau voor iemand die van (luxueuze) make-up houdt en een passie voor reizen heeft. Dus hurry up en haal deze limited edition in huis! Ook verkrijgbaar bij Sephora.

 

img_0401img_0443
img_0367img_0415