Fashion, Inspiration, Shopping

Laauw

I think everyone in my surroundings knows how much I love purses. My name is Sarah and I am an addict. 🙂 Small, big, black or pink purses: to me it doesn’t matter. When I go shopping, I always prefer to wear functional bags though. Recently I stumbled upon Laauw, a Dutch brand known for its minimalistic and functional leather bags for urban life. After scrolling through their webshop, I fell in love with the Latina from the Madrid collection. I really love the quality of the bag and the extra zipper inside the bag is a great plus to protect yourself against pickpockets.

And because we’re heading towards the end of an (at least for me) incredible, incredible year I’m glad I can give you a 10% discount on the webshop items by using promotion code LAAUW_PALM. Happy shopping!

 


NED: Ik denk dat iedereen in mijn omgeving wel weet hoeveel ik van handtassen houd. Kleine, grote, zwarte of roze: voor mij maakt het niet uit. Wanneer ik echter ga shoppen, verkies ik om een praktische tas te dragen. Onlangs ontdekte ik Laauw, een Nederlands merk gekend voor z’n minimalistische en praktische lederen tassen, perfect voor het stadsleven. Na de webshop even verkend te hebben, werd ik verliefd op de Latina van de Madrid-collectie. Ik hou van de kwaliteit van de tas en de extra rits in de tas (om je nog meer te beschermen tegen gauwdieven) vind ik een heel groot pluspunt. 

Omdat we het einde van een (althans voor mij) prachtig jaar naderen, ben ik blij dat ik jullie 10% korting op items uit de webshop mag geven. Gebruik bij het afrekenen de promotiecode LAAUW_PALM. Veel shopplezier!

 

 

img_0642

img_0670