Fashion, Outfits

Stay Warm

It’s snowing and to be honest I have a bit of a love/hate relationship with this part of winter. I agree nothing is more fun than staying in bed, watching a good old movie while sipping your hot coco, and seeing the snow fall through your window. But if you have to get to work it’s just a nightmare.

If you’re just like me and like to wrap yourself in a warm blanket, then I think I may have a stylish alternative for the one on your sofa. I found this beautiful scarf in Zara, but I also use it as a blanket to stay warm. Also a favorite of mine these days is this super cosy sweater from the Danish brand Minimum.

Let it snow, let it snow, let it snow! Enjoy your weekend, people!

 


NED: Het sneeuwt nu al enkele dagen en om eerlijk te zijn heb ik wat een haat-liefdeverhouding met dit deel van de winter. Er is uiteraard niets leuker dan heerlijk in bed te blijven, een goede oude film te bekijken en ondertussen een warme chocolademelk te drinken terwijl de sneeuwvlokjes buiten neerdwarrelen. Indien je moet gaan werken is het eerder een nachtmerrie.

Mocht je er zoals ik van houden om jezelf voor de televisie onder een dekentje neer te vlijen, dan kan ik wel een stylish alternatief voor je hebben om ook te dragen buiten je vertrouwde cocon. Deze sjaal vond ik bij Zara, maar ik gebruik het ook als dekentje om me tijdens deze koude dagen lekker warm te houden. Nog een ander favoriet item van mij is deze superzachte trui van het Deense merk Minimum. 

Let it snow, let it snow, let it snow! Geniet van jullie weekend!

 

IMG_1016 (Large)
IMG_0918 (Large)IMG_0963 (Large)

IMG_0895 (Large)
IMG_0984 (Large)
IMG_1011 (Large)SWEATER: Minimum – SCARF: ZaraBAG, TROUSERS, BOOTS & RING: H&MSILVER RING: PandoraWATCH: Daniel Wellington