Fashion, Gift ideas, Inspiration, Shopping

Buy A Little Love

They always say love can’t be bought and I really believe that’s true. But of course giving a nice (little) present doesn’t hurt. Today I’d like to give you a bit of inspiration if you are looking for a nice gift for your loved one or just for yourself. Because everyone deserves love and the more pink, the better!


NED: Men zegt altijd dat je liefde niet kan kopen en daar ben ik het volledig mee eens. Maar heel af en toe een (klein) cadeautje krijgen/geven is toch ook leuk, niet? Vandaag geef ik jullie graag wat inspiratie voor Valentijn, voor je geliefde of gewoon voor jezelf. Want iedereen verdient liefde (en veel roze!).


Simply Chocolate at DeBijenkorf.be / Paul Smith wool-Cashmere coat /  Anna + Ninna at deBijenkorf.be / P.J. Salvage at deBijenkorf.be / Weekday Dip-dye sweater / Intimissimi – bustier and slip